SajadBK2 237 ارسال شده در بهمن 23، 2020 نام شما در بازی: SajadBK2 نام کسی که شما از ایشان شکایت دارید:EmiN اطلاعات اکانتی کسی که شما از ایشان شکایت دارید (Level , رنک و فکشن): EmiN | Level: 36 | Referral: 681 | Faction: Police Federal(3) اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): SajadBK2 | Level: 44 | Referral: 324 | Faction: Civilian توضیحات شکایت:خب خیلی واضحه تو فیلم چرا شوکر بی دلیل میزن -بنده خواستار مدارکی هستم برا شوکر بی دلیل ایشون - ولی از همه مهم تر سواستفاده از امکانت فکشن از وسیله شوکر - تازه یکی اون وسط اسموک میزد............................... مدارک مورد نیاز کم حجم (فیلم،عکسو...): https://uupload.ir/view/v7im_gta_sa_2020-11-23_22-28-41-416-1.m4v/ 3 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
SajadBK2 237 ارسال شده در بهمن 23، 2020 باتوجه به صحبت هایی ببین بنده و ساب لیدر محترم FBI شد بنده از شکایتم سرفه نظر و شکایت رو بس میگیرم اما بازم از لیدر و ساب لیدر خواستار آموزش بیشتر راجبه استفاده از شوکر..... هستم علی یارتون 3 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
SolAiR 278 ارسال شده در بهمن 24، 2020 در 7 ساعت قبل، SajadBK2 گفته است : باتوجه به صحبت هایی ببین بنده و ساب لیدر محترم FBI شد بنده از شکایتم سرفه نظر و شکایت رو بس میگیرم اما بازم از لیدر و ساب لیدر خواستار آموزش بیشتر راجبه استفاده از شوکر..... هستم علی یارتون شکایت شما به دلیل پس گرفتن رد شد بسته شد به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال