DarkHunter 0 ارسال شده در بهمن 23، 2020 (ویرایش شده) نام شما در بازی:DarkHunter نام کسی که شما از ایشان شکایت دارید:kingwolf اطلاعات اکانتی کسی که شما از ایشان شکایت دارید (Level , رنک و فکشن): Name: kingwolf | Level: 14 | Referral: 1218 | Faction: Police Federal(1) اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): Name: DarkHunter | Level: 3 | Referral: 1598 | Faction: Civilian توضیحات شکایت:وانتد من سی هفت بود ولی کیل کرد من وانتد هامو با برداشتن ماشین گرفته بودم مدارک مورد نیاز کم حجم (فیلم،عکسو...):https://uupload.ir/view/vxmm_pictures.rar/ ویرایش شده بهمن 23، 2020 توسط DarkHunter یادم رفت مدارک به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
SolAiR 279 ارسال شده در بهمن 23، 2020 لیدر محترم @amir.m شکایت را بررسی و رسیدگی نمایید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
amir.m 127 ارسال شده در بهمن 23، 2020 باسلام و احترام پلیرمحترم @DarkHunter در خواست شما تائید شد با نامبرده برخورد لازم صورت پذیرفت به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
SolAiR 279 ارسال شده در بهمن 24، 2020 در 14 ساعت قبل، amir.m گفته است : باسلام و احترام پلیرمحترم @DarkHunter در خواست شما تائید شد با نامبرده برخورد لازم صورت پذیرفت بسته شد به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال